Εγγραφή Επισκεπτών & Συνέδρων

Επισκεφθείτε την eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023

Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 έως τις 20:00

Η διοργάνωση ξεκινάει σε:

+30 210 924 5577

H εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση
eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023
θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Kέντρο,
στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη,
στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023

Η είσοδος στoν εκθεσιακό χώρο είναι Δωρεάν
To "Ιωάννης Βελλίδης" ή Βελλίδειο βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Στρατού και της 3ης Σεπτεμβρίου. Έχει χωρητικότητα 2.400 ατόμων και αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο της Ελλάδας.
Image
Image
Image
Image

Ονομάζεται "Βελλίδειο" προς τιμήν του Ιωάννη Βελλίδη, ο οποίος ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και επιχειρηματίας, από τους σημαντικότερους Θεσσαλονικείς του 20ου αιώνα.

Το Βελλίδειο διαθέτει πέντε αίθουσες, βοηθητικούς χώρους και χώρους υποδοχής με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Το σύνολο των χώρων του είναι έχει κλιματισμό, ενώ διαθέτει σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μεταγλώττισης 11 γλώσσων.

Στο συνεδριακό κέντρο υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης τριών παράλληλων εκδηλώσεων. Υπάρχει επίσης roof garden δυναμικότητας 1.000 ατόμων για δεξιώσεις, ενώ στο υπόγειο πάρκινγκ έχει δυναμικότητα 430 θέσεων αυτοκινήτων για στάθμευση.

Το "Ιωάννης Βελλίδης" λειτουργεί όλο το χρόνο και φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες, συμπόσια, σεμινάρια, ομιλίες, συνεντεύξεις Τύπου, εταιρικές παρουσιάσεις, συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής και θεατρικές παραστάσεις.

Συνέδριο
Η συμμετοχή στις συνεδριακές εκδηλώσεις της ECDM Expo NORTH έχει κόστος.

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
Έκθεση
Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo NORTH είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας.

Για να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το εισιτήριό σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
* Η δωρεάν πρόσκληση για επίσκεψη στην έκθεση δεν ισχύει για την παρακολούθηση των παράλληλων εκδηλώσεων.
Image
Image
Image


ΔΩΡΕΑΝ
PARKING


Το parking στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι μία καθημερινή πρόκληση. Θέλοντας να εξυπηρετήσει το κοινό της, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στους χώρους της HELEXPO για τους σύνεδρους και τους επισκέπτες της. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε το σημείο εισόδου των οχημάτων. Μετά την άφιξή σας, απευθυνθείτε στο προσωπικό της HELEXPO προκειμένου να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον προορισμό σας: ECDM Expo NORTH 2023!

Image

Follow Us

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Για επισκέπτες

Για εκθέτες

Image

11 & 12 Φευρουαρίου 2023
Βελλίδειο Συνεδρικά Κέντρο
Θεσσαλονίκη